Frost

Den 2015-10-23, kl 15:54:00
Filed in Natur/Landskap, Porträtt, Utomhus, Vänner | Kommentarer: 0
 
 

In i dimman

Den 2015-10-19, kl 20:26:00
Filed in Porträtt, Utomhus, Vänner | Kommentarer: 0
I lördags ställde jag klockan för att åka ut och fota med Frida tidigt på morgonen. Det hade varit så fin dimma dagarna innan så vi tänkte passa på att ta vara på den. Vi åkte ut mot Grava och dimman låg ganska tjock, men när vi närmade oss så började solen titta fram och dimman försvann i stort sett. Så himla typiskt, det blev lite panik men vi kastade oss ut på ett öppet fält, frosten låg alldeles vit och morgonsolen kikade fram lite smått. Och herregud så bra det blev, trots att vår dimma försvann. Ljuset i bilderna blev så himla fint, magiskt! 
 
Jag vill ju även börja filma lite så jag passade på nu när jag ändå hade Frida med mig. Så jag klippte snabbt ihop en liten snutt när jag kom hem från jobbet förut. Lägger kanske ut det framöver nångång.
 
 
 
 
 
 
 
 FRIDA 

Avstämning hus och bil

Den 2015-10-13, kl 15:09:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Bromsljusen fungerade inte, det var det jag fick som anmärkning på bilen på besiktningen. Lite klantigt att inte titta det innan men jag hade ju räknat med massa andra anmärkningar så tänkte att det var lite skitsamma. Men tji fick jag och glad blev jag trots ombesiktning! Bytte lampor och nu ska den bara in på efterkontroll.
 
Avstämning för huset då, gästrummet och kontoret är färdigmålat, golv är lagt i gästrummet (golv på kontoret lade vi innan det målades). Gästrummet ska få upp något mer på väggen, blommor i fönstren så är det helt klart sen! Kontoret står i kaos just nu, det är fullt i våra kläder för vi har gett oss på att göra om i vår klädkammare. Så just nu målar vi väggarna och sedan ska det läggas golv. När det är klart blir det nog lite lugnare på renoveringsfronten framöver, måste ju hinna vila och leva ett normalt liv också, haha.
 
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide