Gyllene fält

Den 2015-11-30, kl 12:19:00
Filed in Porträtt, Utomhus, Vänner | Kommentarer: 2
Kan inte få nog av dessa bilder. Så fort jag tänker på att fota så tänker jag tillbaks på detta fält, detta ljus. Vill ta bilder där om och om igen. Men det har jag inga planer på nu, hade ju så gärna haft bilder på mig och Jonas där men, ja, det blir det nog inget med ;-)
 
Just nu är planerna för nästa fotning i närheten av denna plats faktiskt, kanske hundra meter därifrån. Vad det blir av det återstår att se :-)
 
 
 

25

Den 2015-11-18, kl 07:45:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Ja nu börjar man bli gammal, fyllde 25 år för drygt två veckor sen. Fick massa fint och välbehövligt! :) <3
 
Jag har kommit in i en liten shopping period nu också när det gäller kläder. Det har varit så himla mycket husgrej och inredning att jag liksom tröttnat på att köpa kläder, men nu lagom till hösten har suget kommit tillbaks, på både gott och ont (min plånbok är väl inte lika glad som jag). Senaste veckan har det hunnit bli bland annat ny jacka, skor, väska och nya blusar.
 
Igår var jag till frisören och fixade frillan också. Jag vågade mig på något annat än folieslingor som jag kört på i flera år nu. Det fick bli en balayage, mörk botten med mitt blonda kvar i längderna. 
 

Födelsedagspresent från Jonas, nya favoriter!

Grava

Den 2015-11-05, kl 15:31:00
Filed in Porträtt, Utomhus, Vänner | Kommentarer: 0
Har några godbitar kvar från när jag fotade ute vid Grava med Frida. Jag måste dit igen, hade velat få med mig Jonas, men det är väl önskedrömmande ;) Jag ska definitvt dit nästa höst innan de skördat, precis ett sånt fält jag letat efter så länge!
 
 
 
 
 
 
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide