Syster

Den 2015-03-30, kl 19:39:27
Filed in Familj, Porträtt, Utomhus | Kommentarer: 0
Blivit sugen på att börja filma så jag har köpt imovie från Appstore (varför det inte fanns på vår mac när vi köpte den är ett mysterium) så jag letade upp en gammal film som jag kunde pröva att klippa ihop. Hamnade då i en gammal mapp från i somras när jag var ute med Maja, och då hittade jag dessa foton. Himla fin syster det dära....
 
 
 
 
 

Ben

Den 2015-03-22, kl 17:23:51
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Började dagen hos Emma för en supergod brunch! Därefter raka vägen till KMTI där det fick bli ett benpass. Invigde mina nya skor och tights, blev visst väldigt rosa idag ;)
 

Träningsmotivation

Den 2015-03-21, kl 13:12:17
Filed in Allmänt, Detaljer | Kommentarer: 0
Köpte mig lite träningsmotivation i torsdags, det brukar hjälpa med lite nya träningskläder för att komma igång igen, konstigt nog.
 
Skulle köpa mig ett par träningstights och hittade ett par från DOM som jag köpte. En härlig färgklick i rosa/lila, känns perfekt nu när det börjar bli vår ute :) Men jag gick även förbi skoavdelningen, det är aldrig bra. Jag älskar träningsskor, finns så många fina i härliga färger. Jag som annars i stort sett bara har vitt och svart i garderoben älskar färg på träningsskor. Så jag kunde inte hålla mig från dessa knallrosa från Nike. Mina andra träningsskor jag har är också från Nike men i blå och orange, varit väldigt nöjd med dom så det fick bli Nike igen.
 
Jag måste förresten få ordning på mina bilder, denna har jag tagit med min iphone och den blev bättre i skärpan än när jag laddar upp bilder från min systemkamera, jättetrist ju! Dumma blogg.se
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide