Putte i parken

Den 2014-07-08, kl 07:30:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Det har minsann inte varit någon lugn och ro sedan sist. I fredags firade vi Sara som fyllt år och på kvällen åkte vi till PIP för att se NAUSE. Det blev även PIP en sväng på lördagen men innan det var vi hemma hos Emma och hade drinkkväll! Goda drinkar men min floppade totalt, jag hoppas att jag ska få min revanch snart. I söndags var det släktkalas för Jonas kusin som hade fyllt år där det bjöds på fika, pizza och spel. Världens värmebölja har det bjudits på också, och jag går på min semester på fredag eftermiddag. Hoppas värmen håller i sig!
 

Mitten på veckan

Den 2014-07-02, kl 07:40:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Halva arbetsveckan har gått, halva kvar tills det är helg. I måndags var jag och Maja på bergvik och shoppade lite för att sen åka hemåt och färga hennes hår. Jag har inte färgat hår på jag vet inte hur länge, så hälften hamnade på handduken, i majas ansikte och på mina armar ungefär, haha.
 
Igår tog jag äntligen tag i att lämna in iphoneladdaren, jag hade den modellen som kan överhettas. Jag får dock vänta ca fem dagar innan jag får en ny så det är lite drygt, men jag har en laddare på jobbet och på torsdag kommer jonas hem så det ska nog gå bra ändå :) Jag känner att jag har varit på språng hela tiden nu det senaste, har knappt varit hemma så ska försöka ta det lilla lugna innan helgens bravader drar igång! Får väl se hur det går, ska ju vara fint väder idag för en gångs skull, och det kan man ju inte missa.
 
Random bild från i våras

© Headerbilder från Wallpapers Wide