Faster Malin

Den 2014-01-30, kl 19:14:00
Filed in Familj, Inomhus, Porträtt | Kommentarer: 0

Här är lilla Melker när han bara var en vecka gammal, igår fyllde han två månader. Så himla söt, och växer gör han för fullt! 


Nagellack

Den 2014-01-21, kl 16:47:34
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Sprang på stan en snabbis efter jobbet förut och dessa tre lack fick följa med hem. Jag har aldrig prövat lack från Gina Tricot innan så jag hoppas de är bra. Köpte ju ett ljusrosa från Lumene för ett tag sen och det syntes ju inte alls att man hade något lack på sig, så jag hoppas att detta helfärgade täcker bra :) Har tänkt det helfärgade med ett lager av det ljusa glitterlacket med hjärtan, tror det kan bli riktigt fint! Åå, nu längtar jag redan till våren... (Var ju inte länge sen jag bad om lite snö, ombytlig minsann!) 

 


Kamerautrustning

Den 2014-01-20, kl 17:58:00
Filed in Allmänt foto | Kommentarer: 0

Har lagt till en ny sida, ni hittar sidan i den högra sidospalten, "Kamerautrustning", eller så klickar ni på bilden nedan. Det var meningen att det skulle komma upp bilder på all utrustning men har varken tid eller tillräckligt bra ljus för att fota det nu, det får duga med kameran så länge. 

Och ja, det skulle väl egentligen ha suttit ett skydd på kamerahuset men den ligger i kartongen i källaren, så det fick funka utan!

 


© Headerbilder från Wallpapers Wide