London - Bildbomb!

Här kommer en bildbomb från resan till London! Bilderna blev lite små eftersom jag klämde in så många, men det får duga!

När vi hade landat i London och hoppat in i taxin mot lägenheten tog det inte värst lång tid innan blåljusen dök upp. Och ja, det var oss dom var ute efter. Eller ja, oss och oss, det var taxichauffören (Inte alls flashback från Thailand förra året, haha). Efter att polisen och chauffören skrikit åt varandra ett tag fick vi tillslut fortsätta vår resa.

Vi kom fram till Camden där vi bodde vid typ tre så då kastade vi oss in på första bästa pub för att få i oss lite käk! Sedan gick vi upp till lägenheten och fixade oss snabbt för att sedan bege oss ut på sightseeing! Första anhalt blev Tower bridge.

Vi turistade ordentligt med att posa fint lite överallt. Vi alla blev så glada över att London bjöd på varmt och skönt väder och våren hade tagit fart, grönt och blommande träd överallt, vem blir inte glad av det? 

Vi ville se Big Ben men ingen hade koll på vart vi skulle gå, och helt plötsligt så stod vi bredvid. Lätt funnet! ;-) Vi tänkte sedan ta oss en fika och gick in på en mindre gata och helt plötsligt hade vi London Eye framför oss. Så vi begav oss dit istället och ställde oss i lååång biljettkö och mörkret hann att falla innan vi åkte upp i hjulet.

Lördagen och söndagen bjöd på shopping! 

På lördagskvällen gick vi ut och dansade och jag som lyckades vara sjuk under resan käkade ipren konstant för att orka med så jag fick skippa alkoholen, men kul var det ändå! 

På söndagskvällen prövade vi en afrikansk restaurang. Inredningen var helt sjuk, där hade dom verkligen gått all in på afrikanskt! Bara att gå in var en upplevelse i sig :-) Vi valde att beställa in ett gäng förrätter för att testa på restaurangens specialiteter. Vi prövade krokodil, vildsvin och antilop. Sedan beställde Katta in zebra till varmrätt som vi fick smaka på. Själv beställde jag oxfilé till varmrätt och en cremé brulee med passionsfrukt till efterrätt. Himla gott! Emma och Katta slog på stort och beställde in en drink som var rankad som topp tolv av de häftigaste drinkarna i världen. Det var en himla cool show när de blandade ihop drinken vid vårt bord. 

Och på måndagen gick vi runt och shoppade i Camden innan det var dags att bege sig hem mot Sverige igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback